Family portrait II

În ziua când am ales rochia de mireasă, mi-am propus să nu o vând. Să fie a mea, doar a mea. Asta pentru că oricât am căutat în tot Brașovul și Bucureștiul, nu am găsit alta care să îmi placă mai mult. Era the one, am simțit asta din prima.

Nu, nu o voi păstra pentru a lăsa-o moștenire, fiica mea cu siguranță o să aibă alte gusturi, poate mai bune decât ale mele. Dar mi-am propus, alături de soțul meu, să facem un proiect personal și în fiecare an să organizăm câte o ședință foto cu noi îmbrăcați ca miri. Asta cât mai încăpem în hainele de la nuntă!

Timpul nu ne iartă nici pe noi, așa că e frumos să te uiți la poze și să vezi cum fiecare an, fiecare ședință foto, fiecare poză, e o filă a poveștii noastre de dragoste. Dacă tot e să îmbătrânim, măcar să îmbatrânim frumos, zâmbind și împreună. Așa cum ne place nouă.

În primul an de căsnicie avem pozele făcute de Vasile Stan, after wedding, iar următoarea ședință a fost împreună cu Iulia de la Luna. Of Light, cu care chiar ne-am distrat pe parcursul ședinței foto și pot spune, am creat o legătură de prietenie. Carlos de la ProCarlos Photography este un tânăr entuziast și la început de drum în ale fotografiei și a fost alegerea noastră pentru ședința cu nr. 3.

Ce mă bucură este că fiecare ședință e faină și e diferită, iar anotimpul e mereu altul. Ne lipsește primăvara dar, pot spune cu optimism că se va adăuga și acest anotimp, pentru a competa albumul nostru de famlie.

Vă las mai jos câteva poze făcute de Iulia (cele cu toamna) și apoi cele făcute de Carlos. Vă mulțumim că ne-ați ajutat să ne realizăm acest proiect Family Potrait.

Vă aștept în comentarii cu părerile voastre!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.