Eroii curățeniei la Let’s Do It, Romania – Tu te bagi?

De Let’s Do It, Romania am auzit cu toții și deja știm care sunt faptele și rezultatele lor: sute de saci de gunoi adunați în fiecare an. Această acțiune a demarat în 2009 și de atunci, cei de la LDIR reunesc în fiecare an voluntari care să ajute la strângerea deșeurilor aruncate în natură.

15 Septembrie 2018 – Ziua Națională a Curățeniei! Și nu în casele noastre, nu în viețile noastre, ci în țara în care trăim. Pentru care spunem că luptăm. Dacă luptăm pentru ea și pentru viitorul nostru și al copiilor noștri aici, trebuie să trecem și la fapte!

Nu aș mai băga textul cu fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume. Cu asta ar trebui să ne trezim în gând în fiecare dimineață. Ne plângem zilnic de conducerea țării, de politicieni, de șefi, de țară, de mizerie, de sărăcie, de lipsa educației, uitând că NOI suntem țara, noi ne-am votat conducerea, noi alegem să stăm la acel loc de muncă, noi aruncăm pe jos (mâna sus cine nu a aruncat în viața asta ceva, cât de mic, pe stradă), noi alegem să trecem ca gâsca prin apă prin școli, doar pentru niște diplome.

Deci, suntem provocați, o zi pe an măcar, să facem ceva pentru noi. Să strângem mizeria din natură. De pe lângă noi. Suntem datori să facem asta pentru că ne place să ne retragem în weekenduri la pădure, la grătare în natură, ne place tot ceea ce ne poate oferi aceasta, ne place atât de mult, încât, unii dintre noi ne uităm pet-urile sau hârtiile pe acolo.

Eu mă voi alătura acestei acțiuni alături de cei de la Dennemeyer Brașov. Mă bucură dorința lor de a ajuta și cu siguranță ne vom distra și vom râde strângând mizeriile. Pentru că te poți distra alături de oameni faini oricând, oriunde, oricum. Nu doar pe terase sau în cluburi. Felicitări dragilor pentru inițiativă și abia aștept să fim eroii curățeniei împreună!

Cei de la LDIR vor să strângă 1 milion de voluntari pe 15 septembrie. Fii a doer și haide și tu! Pentru că merităm o Românie mai curată.

Eram pe instagram de dimineață și în feed am văzut asta:

eroul curateniei

Sursă foto: instagram Gabi N.

Spunem că nu are rost să participăm la astfel de inițiativă pentru că cei care chiar fac mizerie nu se vor schimba și la anul vom strânge mai mulți saci de gunoaie. Și poate că așa e! Nu pe ei îi schimbăm, însă ne putem schimba pe noi, gândirea noastră, fiind proactivi în comunitate, iar încet-încet ni se vor alătura și alții. Apoi și alții. Apoi și cei care aruncă. Pentru că vor conștientiza. Doar că aceasta schimbare nu vine dintr-o dată. Dar e bine când se face totuși, orice ritm ar avea.

Deci vă invit pe toți să vă înscrieți și să faceți parte din schimbare!

eroii curateniei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.