Merg la Webstock 2018

Webstock
Eram în drum spre Praga când am primit mailul de confirmare a participării ca blogger la Webstock 2018. Bănuiesc că vă imaginați bucuria mea! Ce poate fi mai fain decât veștile bune primite într-o super vacanță?!

Webstock este cel mai mare eveniment de social media din Romania, ce reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim- plan ultimele tendințe din social media.

Deci, în 5 octombrie voi participa ca blogger acreditat la ediția aniversară, Webstock 2018. Aceasta o sa fie prima mea „ieșire oficială” ca blogger ceea ce mi se pare exciting mai ales că este un super eveniment organizat de cei de la Evensys!!!

De ce mi-am dorit să particip la acest eveniment?

Simplu: Doresc să aflu cele mai noi tendințe în social media și cum a evoluat online-ul anul acesta. Ca om de marketing este esențial să fiu la curent cu tot ce se întâmplă în mediul digital și să fiu mereu în pas cu „moda din online”. Mai mult, voi afla despre proiectele și poveștile oamenilor care excelează în domeniu. Clar, voi pleca inspirată și motivată!

Și să nu uit! Webstock este la a 10-a ediție și mi-au șoptit că va fi o ediție memorabilă în care ne vor pregăti multe surprize.

Așadar, pentru cei care vor să participe ca bloggeri încă se mai poate solicita acreditare.

Iar dacă ai un proiect fain din mediul online de care ești mândru, mai ai timp să te înregistrezi la Webstock Awards. Good luck!

Webstock

2 gânduri despre „Merg la Webstock 2018

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.