Simplu și delicios – Brutăria SIMPLU

Trec în fiecare dimineață pe lângă ea. Curioasă din fire, mă tot întrebam ce au bun acolo. Așa că, într-o mică pauză – în căutare de ceva bun – am fugit direct la Brutăria Simplu. Recunosc, mi-a lăudat-o câteva zile la rând un coleg. Și mereu încheia cu „Trebuie să mergeți și voi să vedeți. Au chestii super bune!”.

OK, you had me at „chestii super bune”. :))

Nu știu câti dintre voi știați de ea, dar are puțin timp de când e deschisă. Se află pe Strada Bisericii Române 112 (Brașov). E foarte drăguț și intim înăuntru, nu e vânzoleala din cofetăriile din centru. Adică, îți tihnește să îți servești cafeaua și prăjiturica. Cafeaua este de la Croitoria de cafea. Ceea ce este super!

Ce au bun acolo? Pâine – simplă sau cu maia- brownies, focaccia, cheesecake, carrot cake, prăjitură pavlova etc. Sincer, nu multe. Dar arătoase. Și proaspete. Și delicioase!!!

Vă las mai jos câteva poze să vedeți „cu ochii voștri”. Voi ce alte locații de genul acesta mai știți prin Brașov? Sunt curioasă ce a mai apărut nou.

Vă pup!

3 gânduri despre „Simplu și delicios – Brutăria SIMPLU

 • Bună ziua! Că de fiecare dată când îmi iau fie pâinea sau azi cozonacul ,îmi place să îmi savurez cafeaua și o bucățică de Browning . Din păcate azi calitatea servirii deplorabilă .Petrecere a 5 doamne / d re , la ceai ,extrem ,extrem de gălăgioase .Prietene ale uneia din vânzătoare ,cea fara ochelari . Am plecat cu o durere insuportabila de cap .Nu era semnalizata Rezervat ,petrecere privata etc .Povestea in jurul orei 12 și 20 Min Trist .Păcat Deh .

  Apreciază

  • Buna ziua! Imi pare rau sa aud asta… Eu niciodata nu am ramas sa savurez acolo prajitura, de aceea nu ma pot pronunta in aceasta privinta. Aveti dreptate, in cazul unei mini petreceri private, acest lucru trebuia spus si rezervat. Ar trebui sa le semnalati si lor aceasta neplacere, printr-un mesaj privat pe Facebook. Poate nu și-au dat seama, data viitoare vor stii cum sa pricedeze.

   Apreciază

   • Stimata și distinsă doamnă ,dati mi voie să mă îndoiesc . Atâta timp cât nu era etichetare semnalizare de nici un fel , nu aveam de ce să mă adresez personalului de deservire .Subalterna d voastră își făcea self iuri cu respectivele . Eram o cantitate insignifiantă .Eram hotărât să recomand locul atât d nei Dana Kasper , altorcunoscuti din Avantgarden 2 ,câtorva cadre didactice de la Universitatea .Transilvania .Regret NU !!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.