Top 10 conturi de instagram care mă binedispun

Când mă plictisesc…și uneori și când nu mă plictisesc, îmi place să dau scroll pe instagram. Recunosc, e una din activitățile mele preferate. Fac asta cât îmi beau cafeau, când iau o pauză, cât timp aștept răspunsul la un mail, înainte să adorm…OK, destul de des!

Dar asta pentru că îmi place ceea ce văd în feed. Ador să fac poze, ador să mă uit la poze. Îmi place să mă inspir din pozele altora și să îmi relaxez ochii cu niște poze tare frumoase. Ah, și unii pun niște poze atât de frumoase!

Recunosc, am câteva conturi de insta de suflet. Dacă este posibil asta?! Cum să nu! Sunt oameni cu care rezonez mai bine sau au un vibe atât de bun, încât este un deliciu să îi urmărești. Unii au mii de followers, alții mai puțini. Unii sunt „vedete” pe insta, alții doar suflete creatoare de frumos.

Un lucru este cert: sunt oameni care te inspiră!

Te inspiră să muncești mai mult pentru visul sau hobby-ul tău, te inspiră să zâmbești mai mult, mai des, te inspiră să gătești mai des și mai bine (ca să postezi poze cu recentul tău dish), să fii mai healthy, mai activ, să călătorești mai mult și să experimentezi mai mult.

Ai spune că sunt non-stop numai online. Probabil că au telefonul lipit de mână! OK, probabil. Doar că sunt niște oameni care ies din casă, merg în diverse locuri, trăiesc anumite momente și da, le imortalizează. Apoi editează și postează. Însă cei care îi judecă, stau mai mult indoor și online. Cam acolo e diferența.

Vă las mai jos câteva conturi de insta faine, pe care le urmăresc cu drag:

Little stories of my life

Îmi place de Sandra. Cumva, când mă uit la pozele cu ea mă văd pe mine. Nu știu de ce. Poate din cauza bretonului drept – pe care l-am avut și eu anul trecut – și a felului în care vorbește. Este o persoană decentă, promovează un stil de viață frumos, e plină de gânduri bune și se folosește mereu de creativitate când vine vorba de poze.

Top 10 conturi de instagram care mă binedispun

Ramona Constantinescu

Ramona este o femeie frumoasă, însă nu ăsta e scopul ei. Nu vrea să fie o femeie frumoasă și atât. E o femeie complexă. Ador feed-ul și insta story-urile ei pentru că mai dai peste câte o rețetă apetisantă și super ușor de făcut. Și mai nou…peste niște mâțișori atââââttt de adorabili! You know me guys, I am such a cat person.

Top 10 conturi de instagram care mă binedispun

Mainecoon Fun

Asta pentru că am menționat de pisici. :))

Sunt atâtea conturi cu pisici, însă acesta îmi apare cel mai des și în story-uri și în feed.

Top 10 conturi de instagram care mă binedispun

Arina Baston aka Wander

Indeed she wanders.

Merge în locuri cool, este cool. Și îmi dă un good vibe. Este calmă și simpatică. Și dacă intrați pe contul ei, veți înțelege de ce îmi place.

Top 10 conturi de instagram care mă binedispun

Amy Hozat

Artistă, soție, mamă. Pentru mine, eroină. O privesc cu admirație cum se ocupă de cele două fetițe ale ei și cât este de delicată în tot ceea ce face. Cu siguranță are momente când e epuizată, însă niciodată nu pare. Mereu experimentează ceva nou cu copii, mereu își găsește câte o activitate. Mai nou are și blog. Pentru cei care au copii, follow her.

Top 10 conturi de instagram care mă binedispun

Lari Leonte

Lari e poezie. Creează emoție prin imagini.

Top 10 conturi de instagram care mă binedispun

Lucian Popescu

Imagini care spun povești. Te uiți și te transpui într-una.

Top 10 conturi de instagram care mă binedispun

art.color.trend

Un cont nou, dar plin de culoare. Eu una, aș trece la fapte. Aș cam vrea un tablou în sufrageria mea colorată! Artiștii sunt Tammy și Mih, 2 oameni… FULL OF…creativity!

Top 10 conturi de instagram care mă binedispun

nuca.the.adventurer

Oi fi eu a cat person, dar iubesc câinii din toată inima mea pisicească. Iar Nuca…Nuca e o minune de cățel!

Top 10 conturi de instagram care mă binedispun

raidenbucharest

Dintr-un motiv neînțeles de majoritatea, iubesc Bucureștiul. Don’t judge, dar e un oraș care mă umple de energie atunci când petrec câteva ore/zile umblând pe străzile lui. Și când nu ajung la el, ajung pozele lui Cristi la mine.

Top 10 conturi de instagram care mă binedispun

Vă mulțumesc că îmi faceți ziua mult mai bună! Vă salut pe toți! 🙂

Un gând despre „Top 10 conturi de instagram care mă binedispun

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.