Rimmel London Lasting Finish și Moisture Renew

Ce ar fi o femeie fără măcar un ruj/gloss/balsam de buze în geantă? Nu știu să vă spun, pentru că nu prea am văzut astfel de femei. Măcar un balsam de buze, pe care să îl scoată dintr-un buzunar din 2 în 2 ore și să își hidrateze buzele uitându-se în ecranul telefonului.

Ei bine, și eu am câteva. Balsame. Și vreo 2 glossuri. Și câteva rujuri. Câte genți, atâtea rujuri. Nu? Sunt sigură că sunt atâtea alte femei care „mă bat” la categoria asta, au rujuri peste rujuri, creioane pentru conturarea buzelor, rujuri mate, rujuri cremoase, rujuri mov, rujuri albatsre, negreu, rosii, roz, nude, peach etc.

Doar că nu astea sunt obsesia mea. Prefer gențile sau pantofii. Sau fustele colorate. Sau sneakersi. 😛 Îmi place și apreciez aspectul natural, iar un ruj roșu port dacă este o ocazie specială. În rest, ceva peach sau roșu-vișiniu, ceva oarecum apropiat de culoarea naturală a buzelor. Cât să se vadă ceva, dar nu strident.

Și nu îmi plac rujurle mate. Poate pentru că nu laă impresia de naturală. Deși apreciez că rezistă pe buze aproape toată ziua. Eu prefer să îmi simt buzele hidratate, moi, tocmai de aceea pe aleg pe cele cremoase. Mă dau mai des pe parcursul unei zile, însă senzația pe care o conferă atunci când te dai este tare plăcută.

Așadar, la secțiunea de recomandări intră rujurile de la Rimmel London. Un brand consacrat, cu renume și cu o paletă largă de produse cosmetice.

Rujul din gama Lasting Finish îl folosesc deja de 2 ani, am avut și un roșu mai aprins, însă pentru ceva de zi cu zi, am optat pentru nuanța 012. Textura sa fină și cremoasă este special concepută pentru comfort și pentru o aplicare ușoară. În descrierea produsului, cei de la Rimmel London menționează că durează până la 8 ore. Fiind atât de cremos, culoarea nu a rezistat niciodată atât de mult pe buze. Poate max. 4 ore, da. Mai mult, nu.

Tot cu o textură moale este și cel din gama Moisture Renew. Datorită vitaminelor A,C şi E, aceste rujuri ajută la îmbunătățirea aspectului buzelor și la îngrijirea lor. Am ales o nunață chiar naturală de nude, 700. Mi-a plăcut că are puțin luciu, ceea ce îl face pe cât de simplu, pe atât de elegant.

Vă las mai jos câteva poze cu cele 2 rujuri:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.