Salvarea unui păr messy? Straight Cream de la Keune

OK, să începem cu începutul.

A fost o vreme când mi-am dorit super tare să îmi fac breton drept. Problema? Un păr ondulat, indisciplinat și vreo 2 vârtejuri în frunte. Riscam să arăt ca o tipă cu breton tapat, rotund, din anii ’70. 2 ani la rând spuneam că merg să-mi fac breton drept și ajungeam acasă dezamăgită, cel mult cu vârfurile despicate tăiate.

De ce? Pentru că deși am încercat la 2 hair styliști, amândoi mi-au arătat doar dezavantajele și nu au riscat. Așadar, nici eu nu am riscat.

Doar că anul trecut mi-am luat inima în dinți și fix de ziua mea am zis că e momentul. Părul crește, orice greșeală capilară este doar temporară. Deși știam că dacă o să fie o catastrofă, 3 luni de zile aș fi umblat doar cu căciuli, berete și alte accesorii, eventual cu vreo mască pe față să nu fiu recunoscută. :))

M-am programat, i-am zis tipului ce îmi doresc și i-am mai zis și tot ce trebuie să știe despre părul meu. Am ajuns la el, s-a uitat bine la el, la forma feței mele și a zis „OK, hai să vorbim”. Deja știam ce înseamnă asta. O discuție ca între adulți în care el mi-ar fi zis că nu, părul meu nu e făcut pentru așa ceva. Și deja aveam ochii în lacrimi. Fetița din mine își dorea deja prea mult acel breton drept. :))

Lau de la salon Estetiq a fost sincer, asta am apreciat. Mi-a zis toate dezavantajele unui breton drept în general și apoi mi-a enumerat toate dezavantajele acestuia pe părul meu. M-a prevenit că aceasta este cea mai mare schimbare pe care și-o poate face o femeie în privința părului. Mi-a zis tot ce trebuia să știu. „Daaaaaarrr…mi-a mai zis el, cred că ți-ar sta super!”

Cu inima făcută mică-mică, l-am lăsat să-și facă treaba și i-am urmărit fiecare mișcare, până a finalizat totul. Rezultatul – un breton drept-drept, așa cum sperasem. Doar că mi-a zis, „acum e aranjat de mine, azi o să stea, de mâine e problema”. Și am stat cu el la discuții și mi-a dat tips and tricks cum să îl aranjez, cum să îl usuc, ce produse de styling să folosesc.

Și acum ajung la subiect: Cremă pentru întinderea și disciplinarea părului – Straight Cream – Keune

Am folosit acest produs după fiecare spălare a părului. Pe părul ud, puneam puțin produs în palmă și apoi îndindeam pe păr. Nu neglijam bretonul. La început respectam cu sfințenie procedura de uscare a acestuia. Apoi se mai încălzise afară și mi-era extrem de greu să suport și căldura degajată de feon. Îl lăsam să se usuce natural și apoi băgam placa în acțiune.

De menționat, nu a trebuit să folosesc placa mai mult de două ori pe săptămână. Adică doar după uscare, îl aranjam și gata. Foarte rar, în vară, din cauza căldurii de afară mai trebuia bretonul refăcut. În rest, crema de îndreptat părul își făcea treaba. Asta în ciudat vârtejurilor și a părului ondulat.

Pentru mine, crema pentru întinderea părului de la Keune, a fost un real ajutor în procesul de aranjare și coafarea părului. Deși acum bretonul a crescut, mai sunt ocazii în care după spălare folosesc crema aceasta, asta când îmi doresc să nu petrec prea mult timp în fiecare zi să îmi aranjez părul.

Crema aceasta am găsit-o pe glemis.ro.Vă las link aici.

Cum mi-a stat cu breton drept? După ce mi-am revenit din șoc și m-am obișnuit cu noua înfățișare – după 2 săptămâni – mi-a plăcut super muuuulllt! Ah, mă apucă nostalgia! :)) Vă las mai jos niște poze.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.