Curiozitatea m-a împins către Eva + GIVEAWAY

OK fetelor, de data aceasta am nu doar o recomandare pentru voi, ci și o mică surpriză – un GIVEAWAY. Sper să vă placă!

Încep prin a povesti cum m-am împrietenit eu cu Eva. Eva Salon.

Toate femeile au rutina lor când vine vorba de frumusețe și fiecare dintre își planifică din timp programările la salon: pensat, unghii, epilat, curațare ten, masaje de tot felul și lista continuă. Fiecare are un salon – sau 2 – la care apelează în funcție de nevoie.

O spun de la început: sunt fan ceară tradițională, mi se pare cea mai eficientă atunci când e folosită de către o profesionistă. Însă împinsă de curiozitate, toamna trecută am profitat de o ofertă a celor de la  Eva Salon – specialiști în epilare definitivă. Am fost sceptică, da, mai ales că la început ai atâtea întrebări și, deși poți căuta pe internet orice informație, nu știi ce să crezi.

Dar așa sunt eu – trebuie să mă lămuresc singură. Așadar mi-am făcut prima programare. Apoi, încă 4. Asta pentru că deși nu am crezut în rezultatele promise, am fost impresionată plăcut. Rezultatele au început să se vadă după prima ședință!

OK, dar ce este această epilare definitivă?

Termenul este oarecum confuz, fiind mai potrivit cel ”de lungă durată” pentru că fiind inventată și folosită la scară largă de aprox. 10-15 ani, nimeni nu a parcurs durata de viață medie a unei persoane pentru a declara cu certitudine că este „definitivă”. Epilarea de lungă durată este progresivă, pentru că se realizează pe parcursul mai multor sedințe.

Despre Eva Salon ce să vă zic? Că nu este un salon mic, de cartier, ci este prezent în 7 orașe:

Cel din Brașov este un salon  drăguț, curat și intim, iar fetele de acolo sunt foarte amabile și zâmbitoare și îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Care sunt avantajele epilării definive? În primul rând că nu doare. Se simte pe piele o pișcătură (3 secunde), dar asta depinde de intensitatea pulsațiilor reglate. Dacă te deranjează prea tare, poți menționa acest fapt și intensitatea se va modifica. Pe termen lung este mai ieftin – și mai eficient – decât ședințele cu ceară. Avantajele sunt multe, iar ca femeie, îți poți da răspunsul și singură. 🙂

Aici ai câteva informații și recomandări din partea celor de la Eva Salon. Mai mult, dacă nu ești convinsă, dar ca și mine, ești curioasă, ai posibilitatea ca prima oară să încerci o ședință de epilare definitivă gratis!

Acum surpriza! Giveaway

La ultima ședință, am primit 2 invitații în valoare de 270 de lei, pentru două prietene de ale mele. Dar eu m-am gândit la voi!

Ce trebuie să faceți? Să îmi dați follow pe Insta @floris.dana, la poza cu cele două invitații să dați comentariu cu 2 prietene de ale voastre care ar putea fi interesate. Mai mult, trebuie să locuiești sau să ai acces ușor la unul din cele 9 saloane.

Extragerea celor 2 câștigătoare va fi prin random.org în data de 15 februarie!

giveaway eva salon eva salon giveaway

Mult succes! V-am pupat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.