Ten hidratat cu L’Oreal Paris Hydra Genius Moisturiser – Aloe water

Recunosc că eu nu mă număr printre fetele acelea care sunt la curent cu toate noutățile în materie de produse cosmetice, asta pentru că în primul rând nevoile tenului meu sunt destul de simple, iar în al doilea rând, internetul îți oferă orice informație ai avea nevoie, deci mă pot actualiza oricând doresc.

Însă urmăresc cu interes câteva bloggerițe de beauty & lifestyle, care primesc în teste multe creme, fond de ten etc. Și când am nevoie de o informație din domeniu, de multe ori caut pe blogul lor ce mă interesează sau subiecte care tratează îmi curiozitatea. O bună prietenă de a mea, cu blogul la început este un astfel de exemplu. Îi citesc nu doar din prietenie articolele, ci  pentru că aflu de tot felul de cosmetice interesante pe care ea deja le-a încercat și le recomandă.

Este prima iarnă în care simt nevoia să îmi hidratez tenul mai mult, pentru că sunt zile în care am senzația neplăcută de piele uscată – și încă frigul nu s-a instalat cu adevărat. Așadar, am început să mă interesez, iar într-o seara citind câteva articole de pe Sublime Metier, am descoperit o cremă-gel pentru ten: L’Oreal Paris Hydra Genius Moisturiser Normal to Dry Skin.

Ce-i drept, nu am căutat-o foarte atent prin magazine, însă nu am văzut-o în magazinele de prin Brașov, astfel încât ca să o achizionez. Însă întâmplarea a făcut să o văd pe când eram în vacanță în Roma și nu am mai stat pe gânduri. De atunci, o folosesc zilnic. Asta pentru că îmi place senzația pe care mi-o conferă. Gelul are o textură ca apa și se absoarbe imediat în piele. Nu simt deloc că îmi încarcă tenul.

Cei de la L’Oreal menționează că gelul oferă 72 de ore continue de hidratare. Eu am optat pentru crema-gel pentru tenul normal spre uscat, exact ce am nevoie în acest sezon. Imediat după aplicare, tenul meu este mai catifelat și vizibil mai luminos.

Dacă vă aflați în aceeași situație ca și mine, vă recomand o asemenea cremă de față de tip gel. Eu voi rămâne fidelă produsului  pentru că e super, iar tenul meu este hidratat intens și continuu. Multumesc de pont, Sublime Metier!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.