Pregătiri de Crăciun

Anul trecut prin noiembrie, dragul meu soț începuse deja să cânte colinde. Încă de cum se trezea. Iar eu, din păcate, nu sunt sunt o persoană care să iubesc diminețile. Sunt grumpy, nu vreau să vorbesc, nu vreau să fiu întrebată nimic, nu vreau să fiu scoasă din rutina mea, pentru că doar ea mă ajută să nu deviez de la ce trebuie să fac într-un mod robotic ca să ajung la muncă.

Acum, imaginați-vă un om plin de energie, care cântă, bate din palme și se rotește prin jurul meu.

Exact.

Epuizant. Luna noiembrie a fost luna în care am dublat doza de cafea. Însă pentru lucruri ca aceastea mi-e el mie tot mai drag.

Însă, ce nu aflase el despre mine, e că eu sunt puțin diesel. Pornesc greu, însă recuperez. Și pot avea o energie pe parcursul zilei de necrezut. Am zile când sunt neobosită. În zâmbete, râsete, idei, gesticulări și dorințe.

Așa că în noiembrie, el dimineața cânta colinde, iar eu seara patrulam orașul după decorațiuni pentru noua noastră casă, dar și pentru Crăciun.

Anul acesta ne-am potolit amândoi. Doar că deja am intrat în decembrie, o lună în care am așa o bucurie, ador să cutreier orașele, să fac poze, să mă plimb, să merg la cumpărături, să caut, să aranjez și să decorez, să mă simt copil. Pentru că oricât de adult m-ați vedea, vă asigur că înlăuntru meu se află un copil. Astfel, că am decis ca în escapada de 1 decembrie să plecăm la București, unde am îmbinat relaxarea cu utilul – shopping deci.

Am umplut portbagajul cu cadourile pentru cei dragi, însă nu am putut pleca fără câteva decorațiuni simpatice de Crăciun, dar nu numai. Bănuiesc că de mâine voi auzi colinde încă de la 7am, nu? :))

Mai jos vă las câteva poze să vedeți și voi ce drăguțe sunt. Produsele au fost achiziționate din IKEA și Jumbo. Dacă aveți întrebări, le aștept în comentarii.

*Pregătirile continuă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.