Perie rotativă – Rowenta

Că tot vorbeam săptămâna trecută de produse de îngrijirea părului și de styling, am zis să rămân în acceași zonă și să vă spun despre cea mai simplă unealtă de aranjat părul din univers. Cel puțin pentru mine, peria rotativă este cea mai tare invenție pentru aranjarea părului.

Am părul ondulat și destul de des. Și lung. Durează suficient de mult încât să îmi pierd răbdarea să îl usuc și apoi să îl aranjez. Recunosc, am în dulap tot atâtea aparate de aranjat părul cât un salon: perie rotativă, perie cu aer cald, uscător de păr cu ionizare, 3 plăci de pări din care una pentru volum, ondulator normal, ondulator conic și ondulator automat.

Dar trebuie să recunosc că cel mai ușor îmi este să apelez la peria rotativă de la Rowenta. Eu dețin peria ROWENTA BRUSH ACTIV’ VOLUME & SHINE CF9320 și am achiziționat-o acum un an de la Altex.

Ce îmi place la ea?

  • îmi usuc părul și în același timp mi-l coafez
  • părul meu nu mai este rebel și capată mai multă strălucire datorită ionilor generați
  • îl aranjez mult mai ușor chiar și la spate unde nu am vizibilitate
  • are buton pentru schimbarea sensului de rotație
  • atunci când eram tunsă în scări, adoram să îmi coafez părul cu vârfurile întoarse în exterior
  • mi-l îndrept mult mai ușor, iar părul pare mai natural decât dacă l-aș face cu placa, plus că nu pierd din volum, din contră
  • scutesc mult din timpul de coafare

Bineînțeles, descrierea produsului promite mai multe, cum ar fi bucle lejere. Sincer, ori pentru că acum sunt tunsă drept și pentru că lungimea părului meu e destul de mare, dar eu nu am reușit să îmi fac bucle cu peria rotativă. Doar ceva șuvițe cu o oarecare tentativă, dar care nu au rezistat. Un minus pe care aș vrea să îl menționez, este că se încălzește destul de repede.

În rest, peria chiar e faină. Are și un aspect plăcut și modern, e ușor de utilizat, are 2 trepte de viteză, generator de ioni și are 2 tipuri de perii, una cu diametrul de 3 cm și cealaltă cu diametrul de 5,  care are și învelișul ceramic. ROWENTA BRUSH ACTIV’ VOLUME & SHINE CF9320 este un produs care își merită investiția și care te scutește de mult timp atunci când trebuie să îți coafezi părul. Pentru mine, este ajutorul potrivit și soluția cea mai rapidă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.