Balsam fără clătire – Lakme Curl Up

Încep prin a spune: Femeia nu trebuie înțeleasă, ci doar iubită! Pentru că iubită poate fi, însă înțeleasă…nu prea. Sunt perfect conștientă de asta! Niciodată nu ne considerăm suficient de frumoase, de slabe, dacă suntem mici de înălțime ne-ar plăcea să fim mai înalte, dacă suntem înalte…parcă suntem totuși prea înalte! Dacă aveam părul drept, punem mâna pe placă să îl îndeptăm mai tare sau să îi facem niște bucle…și tot așa. Asta așa, la prima vedere, nu intru în subiect prea mult, pentru că risc să vă plictisesc.

Eu am părul ondulat. Pentru cei care nu știu. Doar că la 18 ani am decis să pun mâna pe placă și să o folosesc. Asta pentru că aveam șuvițe rebele și un breton pe o parte care nu stătea prea drăguț fără să fie îndreptat. De-a lungul timpului, am început să utilizez placa tot mai des. Împreună cu tot felul de spay-uri pentru protecție, uleiuri și alte produse de styling. Iar în primăvara aceasta, am decis să îmi fac breton drept. Breton perfect drept, la un păr rebel, ondulat, ciufulit și cu un vârtej la frunte.

Ok, da, am avut curaj. Mult curaj. Mai ales că eram conștientă de toate dezavantajele unui breton drept în general, cum se transformă el în cel mai mare dușman atunci când dă de umiditate, ce formă ia în contact cu vântul și altele. Cu atât mai mult când părul tău e dat de mama natură să fie ondulat și abia așteaptă momentul să arate asta.

În fine, m-am riscat, mi-am asumat. Dar a trebuit să investesc timp, răbdare și produse de calitate astfel încât bretonul meu să arate bine. Despre ce produs minune pentru netezire și îndreptat părul vă spun cu o altă ocazie.

Problema este că după mai mult de jumătate de an în care am folosit aceste produse și am utilizat placa des, buclele mele nu mai sunt ca altădată. Asta și din cauza că nu mai sunt tunsă în scări, iar parul fiind destul de lung, buclele nu mai sunt la fel de inelate. Nu dau vina doar pe placă. Cu toate acestea am decis să îl ajut să își revină.

Am tot citit, m-am tot documentat. Sunt atâtea produse care promit mult, iar brandurile cele mai cunoscute se luptă să îți câștige atenția și să te facă să cumperi. Însă tot ce am găsit despre aceste produse sunt detaliile de folosință și ingredientele. Nimic mai mult. Niciun review. Așa că am amânat să cumpăr ceva.

Ieri mă aflam în Profihair Shop din Coresi mall și am decis să o întreb pe doamna care se afla acolo. După câteva recomandări, am decis să cumpăr balsamul fără clătire pentru păr ondulat sau creț de la Lakme. Ce m-a atras cel mai tare? Ingredientul de bază, mierea.

Lakme Curl Up, hidratează intens părul ce capătă un aspect sănătos și devine mai rezistent. Alte beneficii ale balsamului:

  • netezește firele rebele și sigilează cuticula datorită pH-ului acid,
  • extractul de miere care se găsește în compoziția balsamului asigură hidratarea intensă a fibrei capilare și repară vârfurile despicate
  • buclele își păstrează forma și rămân intacte mai mult timp
  • hidratează, repară și protejează părul de efectele devastatoare ale soarelui pentru că este îmbogățit și cu ulei de monoi de Tahiti care .
  • balsamul Lakme Curl Up nu contțne parabeni, PEG sau uleiuri minerale.

Balsamul promite multe, însă rămâne de văzut care sunt efectele lui în timp pe părul meu. Sunt perfect conștientă că sunt produse bune care nu au rezultatul dorit pe orice tip de păr. Însă știu că sunt și produse/branduri care au doar un marketing foarte bun. După câteva teste, revin cu detalii.

V-am pupat,

Floris

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.