Secretul meu e WOW

Toate femeile, și nu cred că greșesc când spun că cel puțin în proporție de 95% dintre femei, au pitici pe creier cu greutatea. Indiferent că sunt slabe sau mai puțin slabe. Și foarte puține sunt norocoasele cu gene bune ce se pot lăuda cu o silueta normală. Nu zic de „vis”, pentru că fiecare visăm diferit, nu? Și apoi sunt și cele pe care eu una le apreciez foarte mult, care se simt bine așa cum sunt.

Iar apoi, suntem noi, majoritatea, care dintr-un motiv sau altul, ne dorim să „mai dăm măcar 2-3 kilograme jos”. Și fiecare avem secretul nostru, care în era internetului, nu mai e chiar așa secret. În fine, cred că toate știm și conștientizăm, că slăbitul trebuie introdus în categoria un stil de viață sănătos, și nu în categoria maraton al pierderii cu orice preț al kilogramelor. Da, recunosc, și eu aș prefera să pot ajunge la greutatea dorită într-o săptămână, însă am învățat că asta nu prea e posibil, decât cu prețul sănătății mele.

Am început să caut pe net tips & tricks ca să slăbesc, am început să întreb curioasă pe alții care știu care e treaba cu organismul și metabolismul, și cum acestea diferă de la individ la individ și, mai ales, am început să frecventez o sală cu instructori buni din Brașov, care m-au învățat că rezultatele nu vin decât prin muncă și perseverență. Că nimic nu se întâmplă peste noapte. Chiar instructorul meu de Total Body Condition (despre el vă scriu într-un alt post), m-a făcut să realizez că orice vine ușor, pleacă ușor. Că trebuie să îmi obișnuiesc corpul să slăbească în mod natural, printr-o dietă echilibrată, sport și da, răbdare.

În fine. Se făcea că veneam acum ceva timp din concediu, cam jumătate de an de atunci, dacă nu chiar mai mult, când, ca după orice concediu, decizi ca în prima Luni să te pui pe diete. Asta pentru că te simți deranjată de cele câteva kg de relaxare care s-au acumulat fie pe abdomen, fie pe posterior, fie peste tot. Și parcă și mușchii ți s-au cam prea relaxat. Știți voi la ce mă refer.

Și m-am decis să intru la un detox, s-au cum îi spun eu, purificare după atâtea mese servite la ore indecente, înghețate, ciocolate și altele. Eram încă pe drum, plictisită, și deschid Facebook-ul. Și cum dragu’ de el știe tot despre noi, pac, reclamă sponsorizată de la un brand de ceaiuri pentru slăbit. Sceptică, împotrivitoare a pastilelor și a altor porcării promovate pe net, am dat click.

Ce să zic, mi-a plăcut site-ul celor de la Wow Tea România, destul de girly. Și nu era scrisă nicio poveste-testimonial, ceea ce este refreshing. Am început să caut la produse, să văd tipurile de ceaiuri și mi-au atras atenția 2: Detox și Apetite Killer. Perfect, dar ce conțin aceste ceaiuri?

Ce pot să spun de la bun început este că sunt 100% naturale, asta se vede din momentul în care deschizi ambalajul. Printre ingrediente enumăr doar câtevafrunze de Mate, fructe de Maces, fructe de Marar, frunze de Ceai-verde „Sencha” (Camellia sinensis), semințe de Măzăriche (Vicia ervilla), frunze de Ceai-verde „Pu-erh” (Camellia sinensis), fructe de Guarana (Paullinia cupana), coji de portocală etc.

Ceaiurile sunt foarte bune la gust, eu de obicei beau ceaiul neîndulcit, iar acesta chiar sunt ușor de băut fără miere sau zahăr. Prima dată am comandat cel pentru detoxifiere. Ca să o zic de fapt pe aia dreaptă, mi-am dorit super mult sticla lor, e super drăguță. Și atât de tare mi-am dorit-o, încât mi-am comandat și ceaiul pentru detoxifiere, ca sa am ce bea din ea. Iar când l-am terminat, mi-am comandat și ceaiul Apetite Killer.

WOW Tea Detox, chiar stimulează rinichii. Și asta pentru mine e bine, pentru că stau mult la birou și uit să îmi iau pauze regulate și să mă mai mișc. Așa că ceaiul mi-a făcut program, o dată pe oră, fac o scurtă plimbare. Apetite Killer se presupune că îți suprimă pofta de mâncare. Aici nu știu să vă zic exact, că eu mănânc puțin și des. Deci aici nicio îmbunătățire, că nu era necesar. Dar am observat că am arderile mai intense de când beau ceaiul. Am încercat o perioadă să mă disciplinez alimentar,  și am reușit să dau jos surplusul. Iar acum, fără bătaie de cap, dacă simt nevoia să mănânc la ora 22 un Snickers sau să mă răsfaț seara cu ceva bun, fie dulce, fie sărat, o fac. Într-adevăr, încerc să fac cumva mișcare chiar dacă sunt luni în care nu am timp de sală și mă ajută și faptul că eu mănânc 70% fructe și legume. Restul de 30% sunt dulciurile (plăcerile mele nevinovate), patiseria și lactatele. Dar ce vreau să zic, este faptul că metabolismul meu mega leneș s-a schimbat. Ceea ce pentru mine e de vis, din moment ce sunt și posesoarea unei tiroidite Hashimoto, pentru necunoscători, „tiroida aia care îngrașă”.

Wow Tea este secretul meu în lupta cu kilogramele, dar doar împreună cu un stil de viață sănătos. Ceaiul acesta îmi face diminețile mai frumoase. Deja a devenit o rutină, primul lucru când ajung la muncă, îmi iau sticluța și merg să îmi prepar ceaiul delicos.

La mine ceaiul acesta a mers. Voi l-ați încercat? Ce alte „secrete” pentru a slăbi sănătos aveți?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.