Fashion UP! Reînnoiște-ți garderoba de toamnă

Eu sunt o mare fană a rochiilor midi, și caut de ceva vreme unele potrivite pentru toamnă, atât prin magazine, cât și pe site-uri. Recunosc, nu sunt mare fană a comenzilor online, în special la haine, pentru că mie îmi place să le probez de vreo 10 ori, să ies din magazin, ca să revin peste o jumătate de oră și să le probez iarăși, să fiu sigră că se așează bine, că sunt calitative și…că îmi plac! Pentru că, da, mi s-a întâmplat să fiu foarte impulsivă și să cumpar, ca mai apoi, acea piesă vestimentară să rămână uitată în dulap.

Dar caut cu ardoare rochii de toamnă, și nu cele din material subțirel, flu-flu cum îi zic eu, și dacă se poate, cu mânecă lungă sau 3/4. Ador culorile toamnei, așa că le vreau și în ținute. Așa că, mai în glumă, mai în serios, am dezvoltat o mică pasiune în a căuta rochițe. Pentru că dacă femeii îi intră ceva în minte, nu se lasă prea ușor.

Și astăzi, în mult meritata mea pauză de masă, am fost întâmpinată în news feed-ul de pe Insta cu poze cu rochițe. Cei de la FashionUP au fost gând la gând cu mine. Și le mulțumesc.

Unde mai pui că au și mega reduceri – minus 81%!!! Grăbiți-vă, fetelor, oferta expiră în 8 octombrie! Eu deja mi-am umplut coșul de cumpărături.

Spor la shopping, dragilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.