Culoare și rafinament într-o singură seară

După vreo 150 de mesaje pe WhatsApp și câteva discuții telefonice, am stabilit că ne-am potolit cu vacanțele, concediile, plecările spontane prin țară sau chiar peste oceane și am făcut cumva să ne sincronizăm agendele și să ne vedem. De fapt, noi am mai fi hoinărit măcar încă vreo lună prin diferite colțuri ale lumii pentru că, deh, călătorului îi șade bine cu drumul. Nu e așa? Eu una mă simt călătoare prin viața aceasta, tocmai de aceea încerc pe cât posibil să îmi fac călătoria cât mai plăcută și memorabilă.

Și după cum spuneam, am ajuns la un numitor comun în privința zilei și a orei la care să ne vedem. Deci 4 fete cucuiete, hotărăsc să iasă din sfera Facebook-lui și a WhatsApp-ului și să se vadă ca să-și povestească vara și să-și actualizeze noutățile. Și după multe Nu știu, ziceți voi și alte câteva Nu știu, mergem unde vreți voi, am hotărât: ne vedem la 7 Green Days.

Ce pot să spun despre acest restaurant este faptul că este altfel. OK, avem multe restaurante frumoase și altfel în Brașov, avem multe cafenele chiar foarte drăguțe, știu!  Însă acest restaurant îți ia ochiu’ de la prima vedere. Culori îndrăznețe, rafinament și intimitate.

Cum intri, ai senzația că ai intrat într-un alt film, asta și datorită clădirii vechi din centrul orașului. Și ești întâmpinat de un personal drăguț, care te conduce la masă. Care te lasă să te așezi și îți cere politicos permisiunea să îți așeze haina în cuier. Asta ca să te poți bucura de fiecare detaliu al restaurantului. Să te simți cât mai lejer, cât mai ca acasă.

Ne-am așezat, ne-am pus pe vorbit, doar eram 4 femei adunate în aceeași încăpere, nu? Și ne auzeam foarte bine, nu a fost nevoie să ridicăm vocea. Asta pentru că muzica se auzea chiar în surdină. Nicio boxă să ne bată în ureche, nicio melodie mult prea comercială care sa te facă să-ți dorești să o acoperi. Muzica era la un volum mic, cât să o sesizezi, dar nici vorbă să te acopere. Acum, ce să zic, am nimerit într-o zi lucrătoare în care nici nu erau foarte mulți clienți, poate nu era nici o atmosferă ce ar fi trebuit întreținută.

Am fost surprinsă plăcut de ospătarul care la un moment dat ne-a adus niste carnețele super drăguțe în care să ne scriem părerile și sugestiile pentru a-i ajuta să se îmbunătățească. Cine mai face asta?! Caietul de sugestii/reclamații stă deobicei în cel mai întunecat loc, să nu fie foarte vizibil. Sau ascuns pe niște rafturi și adus cu mare greutate atunci când îl ceri.

În fine, a fost o seară faină. Am povestit, am râs, am depănat amintiri, am mâncat bine, iar am râs și tot așa. Ne-am simțit bine, 7 Green Days este un local cu un vibe bun. E cozy. Perfect pentru o ieșire cu jumătatea pentru o seară romantică, dar și pentru o seară între prieteni. Ah, să nu uit! Mâncarea este delicioasă, iar dacă sunteți curioși, găsiți meniul aici.

Mai jos vă las niște poze, asta doar ca să vedeți unde mi-am petrecut seara. Și ca să nu zică prietenele mele că le-am înnebunit degeaba pozând într-una. :))

Mai multe poze găsiți pe pagina de Facebook sau aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.